Bejelentés


Orchidea kedvelők klubja ha szereti az Orchideát


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Debreceni Egyetem Tudomány Egyetemi Karok Botanikus kert 4032 Debrecen Egyetem tér 1 szám

Tájékoztatás: Ezúton értesítem az orchideák csodálatos világa iránt érdeklődőket, hogy 2013.02.02. 14 órakor megalakult az Orchidea kedvelők Klubja "Debrecen"

Klubbunk nyitott: Szeretettel várjuk azokat az érdeklődőket, akik az alapító tagok által megfogalmazott feltételekkel, célokkal egyet értenek.

Klubbunk üzleti tevékenységet nem folytat.

Tagjaink hobbi szinten foglalkoznak ezekkel a fejedelmi virágokkal.

Kedvenceink rendkívüli fajta gazdagsága, igen eltérő, különleges tartási, gondozási igényeik, szükségleteik megismerése a fő célunk.                            A megszerzett  tapasztalatok cseréje, egyéni tudásunk átadása segíthet a növény gondozás során a hibák elkerülésében, szép örömteljes eredmények elérésében.

Klubbunk létre jöttében támogatónk, segítőnk volt: A Debreceni Botanikus Kert azáltal, hogy helyett adott nekünk.

Tisztelettel, hálával köszönjük ezt a nemes gesztust, annál is inkább mert ebből érezzük, tevékenységünk, céljaink a szakemberek jóindulatú támogatását élvezi.

Ezt a lapot azért bátorkodtam létrehozni, hogy az orchideák bűvkörébe került "sorstársaimmal" eszmét cserélhessek. Ha bárkinek észrevétele, tartási tapasztalata vagy egyszerűen kérdése lenne erről a gyönyörű hobbiról, akkor jó helyen jár! Remélem egyre többen vallják majd magukat "orchidea-fun"-nak, és eszmecseréinkkel több információhoz juthatunk. Bizonyára más is járt úgy, hogy az általa vásárolt orchidea rövid életű volt. A hiba valószinüleg a tartás ismereteinek hiánya. Az orchideák tartásának talán a legsarkallatosabb pontja az őntőzés (víz minősége, mennyisége). A második tényező a fény. A tűzőnap csak télen egész nap, nyáron pedig délelőtt 11-óráig délután 15-óra után érje az orchideákat. Ez a fajok nagy részére igaz. Az orchideáknak amiket a kereskedők álltalában kínálnak a szobai hőmérséklet megfelelő. De ne felejtsük el az eredeti élőhely ismerete fontos lehet, a természetben ugyanis gyakori az éjjszakai és nappali hőmérséklet közötti nagy különbség. Sikeres tartási módszereket szívesen olvasnék. Tisztelettel: Csurgó Béla


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Keresés a honlaponIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!