Bejelentés


Orchidea kedvelők klubja ha szereti az Orchideát


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szabó Sándor gyűjteménye, Debrecen

Az orchideagyűjtést 2000-ben kezdtem, köszönhetően Csurgó Bélának. Már ekkor megfertőzött az orchideák szépsége. Eleinte csak a hibridek szépsége fogott meg, mint minden embert. Majd jöttek a tiszta vérű fajok. Jelenleg tapasztalataim szerint szobai tartásra cattleyákat, laeliákat, sophronitiseket próbálok beszerezni. Sikerült egy termetes vitrint összehoznom, amiben a tartott növényeim még kicsit kiforratlanok, de próbálkozásaim remélem a közeljövőben meghozzák a türelem orchideáit.
Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Ambrus Anita [ 2012-11-16 11:38 ]

Tisztelt Sándor!
Gyönyörű a gyüjteménye,csodálatosak a virágok.Én még csak rövid ideje estem az orchideák bűvöletébe,tapasztalatlan vagyok. 3db pillangó orchidám van mindössze,de szeretném gyarapítani a gyüjteményemet más fajokkal is.Az lenne a kérdésem melyikkel lenne érdemes próbálkoznom egy állandó hömérsékletű távhős panelban.Sajnos én az ablak párkányon illetve az ablakhoz közeli virágállványon kívül nem tudok nekik más helyet biztosítani.Gondolom valami melegházi fajjal lenne érdemes próbálkozni,de abból se mindegy melyik.Megtisztelne ,ha válaszolna a kérdésemre.Hajnal Mária [ 2012-10-16 19:02 ]

Nagyon szép a gyűjteményed a Dendróid különösen tetszenek !
sterbai [ 2010-11-11 19:17 ]

Nagyon szépen gyarapodik a gyűjteményed.sterbai [ 2009-05-26 21:07 ]

Szépek csak így tovább.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!